Vores fokus
Hvis man ikke skifter retning, ender man dér hvor man er på vej hen.


I Naturligt Anlæg har vi ikke kun som mål at anlægge smukke, grønne områder. Vi ser det som vores pligt at sætte fokus på bæredygtighed og biodiversitet for herigennem at styrke den danske natur. Vores kunder får derved ikke bare et godt resultat, men også et resultat, de kan være stolte af.


Naturen har brug for hjælp og derfor har vi i Naturligt Anlæg valgt at inddrage den i vores arbejde. For alle undersøgelser viser, at selv små ændringer kan gøre en stor forskel for naturen. Men de ændringer kræver både en bevidsthed om- og en vilje til, at gøre tingene en lille smule anderledes. Den bevidsthed og vilje er grundstenene i Naturligt Anlægs filosofi. 

Hos Naturligt Anlæg tilbyder vi derfor løsninger med 100% fokus på bæredygtighed og biodiversitet, og gør det derved nemt og enkelt for alle haveejere at tage de rigtige valg. 

CO2

Haven skal være en CO2-bank

Når du vælger en anlægsløsning, der er bæredygtig og rummer biodiversitet, så gør du naturen en tjeneste ved at holde på kulstofferne i haven. Det skaber plads til liv i den natur, som er tættest på dig, så du dagligt kan nyde synet blomster, sommerfugle og lyden af insekter. Og når biodiversiteten øges, kommer dyr som fugle og pindsvin også tilbage til haven.

Insekter

Haven skal gøres tiltrækkende for insekter 

Insekter elsker blomster. Derfor er det vigtigt, at holde fokus på at have blomstring fra det tidligste forår til eftersommeren, hvor de fleste vilde bier går i hi. Det skaber gode betingelser for fuglelivet, som begrænser omfanget af sygdoms- og skadedyrsangreb.

Stil

Ikke bare vildt, men vildt smukt

Hos Naturligt Anlæg insistere vi på, at kvaliteten skal være tåndhøj. Vi holder fokus på kvaliteten i det færdige arbejde og levere vilde og vildt smukke resultater, som vores kunder stolt kan vise frem.